Çerez Politikası

SÖZLEŞMELER

ARSLAN DAMPER MAKİNA SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. (bundan sonra Arslan Damper olarak anılacaktır), birçok internet sitesinde olduğu gibi internet sitesi kullanıcılarının ziyaret deneyimlerini iyileştirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çerez vb. teknolojiler kullanmaktadır. Çerez Politikası internet sitesi kullanıcılarını çerezlere ve kullanılan çerez türlerine ilişkin olarak bilgilendirmek ve çerez tercihlerinin nasıl yönetilebileceği konularında yol göstermek amacıyla hazırlanmıştır. 

Çerez kullanımını onaylamıyorsanız internet sitesine devam etmemenizi ya da çerez tercihlerinizi bu Politika’da gösterildiği şekilde değiştirmenizi rica ederiz. Çerezlere izin verilmemesi halinde internet sitesinin bazı özelliklerinin işlevselliğini yitirebileceğini hatırlatmak isteriz.

ÇEREZ NEDİR?

Çerez, bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalarda IP adresiniz, oturum bilgileriniz, eriştiğiniz sayfalar vb. veriler saklanır. Çerezler sayesinde internet sitesi tercihleriniz hatırlanabilir, oturumunuzun açık tutulması sağlanabilir ya da size ilgilendiğiniz içerik sunulabilir. 

Çerezlere ilişkin detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

ÇEREZ TÜRLERİ

Çerezler mobil cihazlarda depolanma süreleri ve kimin tarafından yerleştirildikleri gibi kriterlere göre farklı türlere ayrılmaktadır. Bu kriterler kapsamında temel ayrım şu şekildedir: 

  • Oturum Çerezleri: Oturum çerezleri, geçici çerezler olup tarayıcıyı kapattıktan sonra cihazdan silinirler. Bu çerezlerin ana işlevi internet sitesinin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamaktır.

  • Kalıcı Çerezler: Kalıcı çerezler tarayıcıyı kapattıktan sonra da kullanıcı tarafından silininceye ya da süresi doluncaya dek cihazda kalmaya devam ederler.

  • Birinci Taraf Çerezler: Birinci taraf çerezler ziyaret edilen internet sitesi operatörü tarafından cihaza yerleştirilen çerezlerdir. 

  • Üçüncü Taraf Çerezler: Üçüncü taraf çerezler ziyaret edilen internet sitesi operatörü dışındaki kişiler tarafından cihaza yerleştirilen ve kontrol edilen çerezlerdir.

İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZLER

Arslan Damper, Gizlilik Politikası uygun olarak farklı türde çerezler kullanmaktadır.

Zorunlu Çerezler: İnternet sitesinin doğru bir şekilde çalışmasını sağlayan ve özelliklerini kullanmanıza imkân veren teknik çerezlerdir. Oturum çerezi kategorisinde yer alırlar. Bu çerezlerin engellenmesi halinde internet sitesi özelliklerinin kullanılamaması sonucu doğar. Zorunlu çerezlerin kullanımı için onayınız gerekmemektedir.

Analitik Çerezler: İnternet sitesi deneyiminizi iyileştirmek amacıyla analitik çerezler kullanılır. Analitik çerezler, internet sitesi nasıl kullandığınızı (örn; hangi sayfaları ziyaret ettiğini, ziyaret süresini vb.) anlamamızı sağlar. Böylelikle sunduğumuz içerikleri geliştirebilir ya da internet sitesi tasarımını değiştirebiliriz. 

İşlevsellik Çerezleri: İnternet sitesini tekrar ziyaret ettiğinizde dil tercihlerinizin, bölge seçiminizin vb. hatırlanmasına olanak sağlar. 

Hedefleme/Reklam Çerezleri: Arslan Damper internet sitesinde hedefleme ve reklam amacıyla farklı birinci taraf ve üçüncü taraf çerezler kullanmaktadır. Bu çerezleri tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek ya da bu Politika’da gösterildiği şekilde çerez tercihlerini değiştirerek engellemeniz mümkündür.

Çerez

Sağlayıcı

Amaç

Süre

Tür

PHPSESSID 

arslandamper.com.tr

Sayfa isteklerinde kullanıcı oturumu durumunu korur.

Oturum süresince

HTTP 

(Zorunlu)

_at.hist.#

arslandamper.com.tr

Sosyal paylaşım platformu AddThis tarafından, kullanıcının AddThis paylaşım widget'ının kullanım geçmişini saklamak için kullanılır

Kalıcı

HTML

(Analitik)

__atuvc

arslandamper.com.tr

Bir web sitesinin sosyal paylaşım özelliklerinin sayacını günceller.

1 yıl

HTTP

(Pazarlama)

__atuvs

arslandamper.com.tr

Sosyal paylaşım hizmeti AddThis ile bir sayfa paylaşılıyorsa güncellenen sayacın kullanıcıya gösterilmesini sağlar.

1 gün

HTTP

(Pazarlama)

_at.cww

arslandamper.com.tr

Sosyal paylaşım platformu AddThis tarafından kullanılır

Kalıcı

HTML 

(Pazarlama)

at-lojson-cache-#

arslandamper.com.tr

Sosyal paylaşım platformu AddThis tarafından kullanılır

Kalıcı

HTML 

(Pazarlama)

at-rand

arslandamper.com.tr

Sosyal paylaşım platformu AddThis tarafından kullanılır

Kalıcı

HTML 

(Pazarlama)

loc 

addthis.com

Sağlayıcıların birbirleriyle bilgi paylaşan kullanıcıların coğrafi olarak nasıl bulunduğunu belirlemelerine yardımcı olmak için kullanılan coğrafi konum

1 yıl

HTTP

(Pazarlama)

uvc

addthis.com

Sosyal paylaşım hizmeti AddThis'in aynı kullanıcıyla ne sıklıkta karşılaştığını algılar.

1 yıl

HTTP

(Pazarlama)

xtc

addthis.com

Kullanıcının içerik paylaşmasını sosyal medya üzerinden kaydeder.

1 yıl

HTTP

(Pazarlama)

arslandampercomtr

arslandamper.com.tr

Sınıflandırılmamış

1 yıl

HTTP

screenresolution

arslandamper.com.tr

Sınıflandırılmamış

14814 gün

HTTP

ÇEREZ TERCİHLERİNİZİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ?

Çerezleri kullandığınız tarayıcının ayarlarını değiştirerek kişiselleştirmeniz ya da tamamen engellemeniz mümkündür. Farklı tarayıcılar için izlenmesi gereken adımlara ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Tarayıcı Adı

Link

../../../../../Unknown.jpg

Google Chrome 

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr

../../../../../Unknown.jpg

Internet 

Explorer 

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

../../../../../2019-10-21-15-00-41-c27bd9.png

Mozilla 

Firefox 

https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezler-web-sitelerinin-bilgisayarinizda-depoladi

../../../../../Unknown.png

Yandex 

https://yandex.com.tr/support/browser-classic/personal-data-protection/cookies.xml

../../../../../Unknown.jpg

Safari

https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

../../../../../Unknown.jpg

Microsoft edge

https://support.microsoft.com/en-us/help/4027947/microsoft-edge-delete-cookies

../../../../../Unknown.jpg

Opera

https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Diğer tarayıcılarda çerez tercihlerini yönetmek için ilgili tarayıcının yardım veya destek sayfasını inceleyebilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN HAKLARINIZ

Veri sahibi olarak Firmamıza başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

BAŞVURU VE BİLGİ TALEP HAKKININ KULLANILMASI

Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak firmamıza iletmeniz durumunda Arslan Damper talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır.

Arslan Damper tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi ile veri güvenliğinin sağlanması konularında daha detaylı bilgiye Arslan Damper Gizlilik Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

 

Bize Ulaşın:
  • Adres: Ender Yorgancılar Sk. No: 5 Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Aliağa/İZMİR
  • Tel: 0.232.621.51.01
  • E-Posta info@arslandamper.com.tr
ARSLAN DAMPER
Kurulduğu ilk günden bu yana kaliteli üretim, satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden oluşan üstün hizmet anlayışını kendine felsefe edinen Arslan Damper, Kazancını sürekli yatırıma dönüştüren bir firma olarak faaliyetlerine 2008 yılında Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde (ALOSBİ) kurduğu 12,500 m2’si kapalı olmak üzere 25,000 m2’lik alan içerisinde modern teknoloji ile donatılmış tesislerinde uzman kadrosu ile yoluna devam etmektedir. devamı
Çerez Politikası | Gizlilik Politikası | KVKK - Aydınlatma Metni | Başvuru ve Bilgi Talep Formu
copyright @ ARSLAN DAMPER MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2014